В Станіславі футбольна «Золота осінь»

У Станіславі Херсонської області пройшов традиційний футбольний турнір «Золота осінь».

У ньому взяли участь збірна футбольних ветеранів району, команди «Іскра» з Білозерки, «Гроно» з Дніпровського, «Атлантика» з Широкої Балки, «Бригантина» зі Станіславу.

Особливого колориту турніру додала команда «Зірки Африки» у складі студентів з африканського континенту, які навчаються у Херсоні.

Ігри проходили на двох футбольних полях одночасно. До фіналу вийшли команди «Гроно» та «Бригантина», перемогу в якому отримали господарі турніру з рахунком 3:1. За третє місце у боротьбу вступили «Атлантика» й «Іскра».

Представники районного центру посіли почесне третє місце. Команди-переможці отримали грошові премії, африканських гостей організатори турніру теж не залишили без грошового призу.

Кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Гроно» Денис Радченко. Кваліфіковане журі кращим гравцем змагань визнало гравця «Бригантини» Сергія Кузнєцова.

А от кращий воротар турніру Микола Заровний грав у команді збірної ветеранів. Дякуємо футболістам за цікаву, видовищну гру і бажаємо їм спортивної удачі.

Від імені усіх вболівальників висловлюю особливу вдячність традиційному спонсору турніру депутату обласної ради Юрію Івановичу Сидорцю, який забезпечив призовий фонд, а також організатору - президенту футбольного клубу «Бригантина», голові фермерського господарства «Діана» Василю Івановичу Ференцу.

Вболівальники на фоні прекрасного осіннього дня отримали величезне задоволення від чудової гри. До того ж усі присутні на спортивному святі могли скуштувати станіславської юшки, яку приготував тут же на стадіоні у величезному казані Віталій Черняк з риби від рибалок Олексія Баранова, Миколи Золотарєвського і Сергія Слободяна.

Придніпровська Зірка

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон