Студенти Новокаховського політехнічного коледжу серед найкращих!

Нещодавно в Херсоні в обласному Палаці молоді і студентства відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю – конкурсу військово – патріотичної творчості «Оберіг» серед учнівської та студентської молоді.

У фіналі фестивалю-конкурсу, після попереднього відбіркового етапу, брали участь 60 учасників з Миколаївської, Запорізької та Херсонської областей. Новокаховчани представили 12 номерів військово-патріотичної тематики в різних номінаціях.

За результатами конкурсу журі відзначило 14 лауреатів. Студенти Новокаховського політехнічного коледжу отримали звання «Лауреат» у двох з них:

«За високу виконавську майстерність» – вокальний колектив «Magic voice» у складі: Кувшинова Мирослава гр. 5121, Рябокучма Марія гр. 6131, Подопригора Дар'я гр.0142, П'ятигорець Єлизавета гр.0142 (керівник І. Гурбін).

«За популяризацію військово-патріотичної теми в поезії» – переміг з авторським віршем Подаков Володимир, гр. 6141, керівник Хіщенко Т.І.

Фінал всеукраїнського фестивалю-конкурсу військово-патріотичної творчості «Оберіг» пройшов у доброзичливій обстановці, що дало змогу виявити справжні таланти, надихнути молодь на подальші творчі здобутки.

Пишаємося вами, переможці! Бажаємо наснаги, нових злетів і перемог, з гідністю тримати звання студента Новокаховського політехнічного коледжу!

А студентська профспілка коледжу нагородила переможців грошовою премією.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон