Антиблокада Криму провалилася

Закінчилася, так і не розпочавшись, широко анонсована акція з антиблокади окупованого Криму. Вона мала тривати біля контрольного пункту в'їзду -виїзду «Чонгар», і для її участі запрошували мешканців Генічеського району Херсонщини.

Однак цілий ряд патріотично налаштованих громадських організацій виступили із застереженням стосовно того, що антиблокада є не більше, ніж звичайною провокацією, влаштованою з подачі чиновника-зрадника Сейтумера Німетуллаєва. Котрий за Януковича очолював Генічеську райдержадміністрацію, а після революції гідності втік до окупованого півострову, очоливши там колабораціоністську організацію «Кирим бирлиги».

Після цього на рейкову антиблокаду для перешкоджання справжній блокаді просто ніхто не прийшов, і найгаласливіші агітатори за неї, викриті у зв'язках із сепаратистами, поспішно заявили, що їх буцімто «залякали». Втім, «лякливість» зовсім не заважає дрібним спекулянтам, котрі намагаються будь-що прорватися зі своїм крамом на продаж до Криму, щодня вступати у бурхливі дискусії із учасниками справжньої блокади, викликати до них міліцію, а часом і в бійки вступати.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон