У Новій Каховці пройде тренінг "Активні громадяни"

7-8 та 21-22 листопада у Новій Каховці партнером Британської Ради у Херсонській області громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад» будуть проводитись дводенні навчальні тренінги «Активні громадяни».

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Мета тренінгів – залучити до співпраці активних членів громадських організацій, учнівський та студентський актив, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти у різноманітних напрямках соціальної сфери для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

Результатом тренінгів будуть розроблені соціальні проекти і грантове фінансування від Британської Ради. Учасники тренінгу отримають сертифікати міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських та міжнародних тренінгах Британської Ради. У рамках програми «Активні громадяни» Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 15000 грн.

Організатор тренінгу: громадська організація «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад». Контактна особа з питань участі у тренінгу Чірков Олексій (050) 494-20-05.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон