Інформація про роботу Дніпровського суду напередодні та під час виборів

Дніпровський районний суд м. Херсона працює 24 жовтня (субота) 2015 року з 08:00 до 24:00 та 25 жовтня (неділя) 2015 року з 08:00 до 20:00.

Згідно діючого законодавства, під час проведення виборчої кампанії, напередодні виборів та у день виборів виборець громадяни можуть звертатись до місцевого загального суду щодо оскарження рішення, дії чи бездіяльності виборчих комісій, членів цих комісій, за винятком рішень, дій чи бездіяльності, що визначені ч. 3-4 ст. 172 КАСУ

Суд приймає позовні заяви щодо рішення, дії чи бездіяльності виборчих комісії або члена комісії до розгляду незалежно від сплати судового збору. У разі несплати судового збору на момент вирішення справи, суд вирішує питання про стягнення судового збору відповідно до правилу розподілу судових витрат.

Адміністративні справи, які надійшли до дня голосування вирішуються судом у дводенний строк. Адміністративні справи за позовними заявами, що надійшли у день голосування вирішуються судом до закінчення голосування. Адміністративні справи за позовними заявами, що надійшли у день голосування, але після закінчення голосування, вирішуються судом у дводенний строк після надходження заяви.

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Прес-служба Дніпровського районного суду м. Херсона

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон