Партія місцевого самоврядування: Ми знаємо, що ви розумні та мудрі люди!

Звернення до виборців Херсонщини представників політичної партії «Партія місцевого самоврядування».

Ми знаємо, що кожен з Вас здатен відрізнити популістські лозунги та обіцянки від реальних програм, направлених на розвиток України в цілому та кожної територіальної громади зокрема.

Будівництво починається з фундаменту, а в державі таким фундаментом є територіальні громади. Зміцнення та розвиток кожної громади зробить нашу країну сильною, економічно незалежною та заможною.

Лише реальна передача повноважень та ресурсів на рівень області, району, міста і села зробить Україну розвинутою європейською демократичною державою.

Тільки добровільне об'єднання громад, а не нові межі територій, накреслені на мапі України чиновниками, які ніколи там не були, дозволить розподіляти наявні ресурси раціонально та в інтересах кожного мешканця міста чи села.

Тільки реально демократичні принципи управління, а не «згори до низу» дозволять нам позбутися ганебного рівня життя - «за межею бідності».

Підтримайте Політичну партію «Партія місцевого самоврядування» та її кандидатів до місцевих рад на виборах 25 жовтня 2015 року і отримаємо шанс провести в Україні реальну децентралізацію влади!

Херсонська обласна організація
політичної партії «Партія місцевого самоврядування»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон