Херсонську молодь запрошують на захід з професійної орієнтації

22 жовтня 2015 року в Новій Каховці відбудеться міжрайонний масовий захід з професійної орієнтації безробітної молоді «Твоя професія – твоє майбутнє».

Метою заходу є спрямування молоді на актуальні на ринку праці професії, формування їх позитивного іміджу, покращення якості поінформованості населення щодо можливостей професійного навчання, формування позитивного ставлення до праці.

У рамках профорієнтаційного заходу запланована презентація роботи Державного навчального закладу «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості». Завданням якого є задоволення потреб ринку праці у кваліфікованих робітниках, підвищення конкурентоспроможності дорослого населення, у т.ч. безробітних, шляхом професійного навчання та сприяння їх працевлаштуванню.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у заході, що відбудеться за адресою: м.Нова Каховка, пр. Перемоги, 7а (площа перед адміністративною будівлею).

Початок роботи заходу з 10.00 год.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон