Олена Урсуленко вважає здоровий спосіб життя пріоритетним

У Херсоні відбулась традиційна регата на Дніпрі - «Вітрила осені». Яхтсмени розповіли, що до перегонів готувалися ретельно.

«Херсон має величезний потенціал для розвитку вітрильного виду спорту. Наша мета – привернути увагу містян до активного способу відпочинку і спорту», - зауважив голова Херсонської територіальної організації вітрильного спорту Анатолій Толчинський.

Підтримати яхтсменів завітала Олена Урсуленко, спортсменка, відомий громадський діяч, кандидат на посаду Херсонського міського голови: «Одинадцять років свого життя я присвятила професійному спорту - займалась гандболом.

Спорт вважаю невід'ємною складовою людського життя. Він загартовує не тільки тіло, але й дух, підвищує витривалість і тренує силу волі. Дякую вам за популяризацію у Херсоні вітрильного спорту. Формування здорового способу життя є пріоритетним», - наголосила Олена Урсуленко.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон