Олена Урсуленко: Нині ми є свідками народження нового українського війська – незламного і непереможного!

Покладанням квітів до меморіалу «Слава Україні!» розпочали відзначення у Херсоні Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці – заступниці козаків.

Вшанувати пам'ять загиблих героїв та привітати захисників, які охороняють наш спокій прийшли представники влади, творча інтелігенція, громадськість та небайдужі херсонці.

Подякувала захисникам і волонтер, громадський діяч Олена Урсуленко: «Коли на сході нашої країни почали розгортатися військові дії ми не змогли залишитися осторонь. На своєму підприємстві ми організували акцію на підтримку наших захисників - «Підтримай військових України». Всі зібрані фінанси направляємо на допомогу солдатам.


Нині ми є свідками народження і гартування нового українського війська – незламного і непереможного. За вами – сила, правда і воля. Ми чекаємо вас живими і неушкодженими. Нехай наша підтримка завжди додає Вам сил і наснаги, щоб йти до перемоги», - наголосила Олена Урсуленко.

Продовжили святкові заходи урочистою ходою від площі Свободи до Меморіалу пам'яті героїв, де відбулася панахида за загиблими та молебень за захисниками України.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон