Андрій Дмитрієв закликає херсонців об'єднатися

Кандидат на посаду міського голови від ПП «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв розпочав зустрічі з виборцями.

Символічно, що одна з перших відбулася з трудовим колективом Облспоживспілки, адже «Самопоміч» бере свій початок саме з кооперативного руху, який зародився на Західній Україні у 1908 році.

«Відчуваю велику відповідальність, спілкуючись з людьми. Я дуже вдячний херсонцям за відвертість, за чисельні гострі питання, за інтерес до проектів, які реалізовувала «Самопоміч» протягом цього року, до нашої ідеології та програми. Найбільше городян турбують питання тарифів, будівництва мостопереходу ХБК – Таврійський, наповнення міського бюджету, роботи міського транспорту, наболілі проблеми окремих будинків.

Відверте спілкування з людьми – це один з пріоритетних напрямків моєї передвиборчої кампанії, бо саме під час особистих зустрічей є можливість переконати херсонців, що вони і є влада в місті, а не чиновники будь якого рангу. Я закликаю містян до об'єднання, тоді ми зможемо разом зробити Херсон містом, в якому хочеться жити, бо сила наша – в єдності», - підкреслив під час зустрічей з херсонцями кандидат в мери від «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв.

Об'єднання «Самопоміч» - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон