Олена Урсуленко вклонилася Учителям

В першу неділю жовтня у херсонських школах традиційно відзначають День працівників освіти. Педагогічний колектив школи № 47 напередодні свята привітала учениця цього навчального закладу,відомий підприємець та громадський діяч Олена Урсуленко.

Зазвичай у цей день вчителі приймають вітання від своїх вихованців, які дарують їм квіти, подарунки та влаштовують концерти. Не стала виключенням і Херсонська загальноосвітня школа № 47. Педагогічний колектив школи приїхали привітати імениті випускники, серед яких - успішний підприємець та відомий громадський діяч Олена Урсуленко.

«Це моя рідна школа. Звідси розпочався мій шлях становлення як особистості. Мені пощастило зустріти вчителів з Великої літери. Те, ким я є зараз - це велика заслуга і мого першого вчителя,і, звісно, всього педагогічного колективу школи.

Я хочу подякувати кожному з Вас за титанічний та благородний труд, за мудрість і терпіння. Щиро бажаю здоров'я і любові, цікавих і креативних ідей, постійного пошуку і наснаги у Вашій нелегкій справі. Адже Ви виховуєте підростаюче покоління - майбутнє нашої держави», - зазначила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон