У Голій Пристані підписали Меморандум

29 вересня 2015 року в Голопристанській районній державній адміністрації підписали Меморандум про співпрацю щодо надання безоплатної правової допомоги.

В якості сторін виступають Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Голопристанська районна державна адміністрація. Свої підписи на документі поставили виконуючий обов'язки директора Дмитро Бабич та заступник голови районної державної адміністрації, юрист з десятирічним стажем Віталій Соловйов.

Варто зазначити, що метою Меморандуму є налагодження співпраці для забезпечення покращення рівного доступу населення району до правосуддя. Зокрема, в документі увага акцентується на особливо вразливих категоріях населення, які не можуть самостійно забезпечити свій захист.

Сторони взяли на себе зобов'язання координувати свої дії задля виконання положень Меморандуму, які спрямовані на забезпечення суспільного інтересу.

Підписаним документом також передбачається залучення спеціалістів Голопристанської РДА до участі у семінарах, навчаннях, "круглих столах" та інших заходах, які стосуються надання вторинної безоплатної правової допомоги. Райдержадміністрація також взяла на себе зобов'язання надавати правову інформацію, консультації і роз'яснення, поширювати серед населення інформацію про види правової допомоги та порядок її отримання та перелік необхідних для цього документів.

Віталій Соловйов під час підписання Меморандуму зазначив, що кваліфікація та досвід юриста дають йому можливість зрозуміти, наскільки надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення — важлива справа.

Він також запевнив, що районна державна адміністрація готова всіляко сприяти налагодженню правового супроводу кожного жителя району, який звернеться за допомогою.

Гола Пристань

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон