Херсонська "Самопоміч" закликає перевізників згуртуватися

Згуртуватися для більш ефективного вирішення існуючих у транспортній сфері проблем закликав херсонських перевізників керівник обласного осередку партії «Об'єднання "Самопоміч» Андрій Дмитрієв.

Нагадаємо, вчора 30 вересня Херсон відвідав народний депутат Верховної Ради від фракції «Об'єднання "Самопоміч" Ігор Діденко, який є головою підкомітету з питань безпеки автодорожнього руху Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

На зустрічі з представниками херсонських фірм - перевізників, зокрема служб таксі, він розповів про важливі питання, що стосуються ринку автоперевезень та своє бачення розвитку транспортної галузі.

В свою чергу херсонські керівники служб таксі розповіли народному депутату про проблеми, з якими стикаються на місцях приватні перевізники, зокрема, відсутності чітких механізмів щодо регулювання діяльності та контролю в сфері таксоперевезень.

Присутній на зустрічі керівник обласного осередку партії «Об'єднання "Самопоміч» Андрій Дмитрієв рекомендував перевізникам згуртуватися для більш ефективного вирішення існуючих проблем, а також запропонував обрати серед керівників фірм таксі представника, який візьме участь у роботі транспортного комітету та озвучить слушні пропозиції та вимоги херсонських перевізників.

"Самопоміч" - Херсон

P.S. Нагадаємо, що основне гаслом політичної партії "Самопоміч": "В єдності - сила!" і відповідно до цього діє Херсонський осередок партії «Об'єднання "Самопоміч» і його лідер Андрій Дмитрієв.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон