На адмінмежі з Кримом громадянин давав 100 доларів хабара

Минулої доби в результаті заходів контролю, що проводяться співробітниками Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими органами на адміністративній межі з АР Крим, було виявлено кілька правопорушників українського законодавства.

Так, минулої ночі прикордонники контрольного пункту в'їзду/виїзду «Чонгар» спільно з митниками виявили у громадянина України 192 тисячі російських рублів, які він приховано намагався перемістити на тимчасово окуповану територію.

Крім того, учора, у цьому пункті контролю під час оформлення зупинили громадянина Сирії, який також прямував з материкової частини до Криму. В результаті перевірки спільна прикордонно-митна оглядова група виявила в його речах 5 монет, які, ймовірно, представляють культурно-історичну цінність. Крім того, іноземець не мав дозволу від Державної міграційної служби на в'їзд на тимчасово окуповану територію. Громадянина не пропущено. Монети вилучили встановленим порядком для проведення експертизи.

Ще одне правопорушення, яке вчинив громадянин України, зафіксували прикордонники цього підрозділу учора вдень. Українець намагався дати 100 доларів хабара представнику Державної прикордонної служби за пропуск його разом з дитиною, на яку він не мав належних документів. Правопорушника передали співробітникам МВС для складання необхідних документів.

Т.в.о помічника начальника Азово-Чорноморського регіонального
управління з питань взаємодії зі ЗМІ
Максим Сорока

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон