Вихідні на Херсонщині прогнозують морозні та зі снігом

Синоптики обіцяють українцям іще щонайменше тиждень поганої погоди.

Уже сьогодні Україну накриють снігопади, заметілі та дощі. Державна автоінспекція закликала водіїв не сідати за кермо без нагальної потреби.

"Гідрометцентр не помилився. Зараз над Балканами утворюється активний циклон, який переміщується на Україну. І вже завтра ми з ним очікуємо в північній, західній Україні, а також Вінницькій області сильні снігопади, снігові замети, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь", - повідомила синоптик українського Гідрометцентру Любов Кузьміна, пише ТСН.

Негода лютуватиме спершу на заході, а потім і на сході країни. Скрізь очікують сильного вітру та зниження температури на 10 градусів від теперішньої.

У Херсонській області, за повідомленням синоптиків, сьогодні, протягом доби погода буде похмурою з дощем, особливо в обідній час.

23 березня у Херсоні буде триматися хмарна погода. Сніг, який вдень прийде на зміну дрібному дощю, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Температура становитиме -5 градусів вночі, та +7 вдень.

У неділю, 24 березня, в області опадів не передбачається, проте температура повітря знизиться до – 8 градусів вночі, та -1 вдень.

"Державтоінспекція звертається до учасників дорожнього руху: бути максимально пильними та ретельно зважити необхідність виїзду, особливо на далекі відстані", - зазначив начальник відділу профілактичної роботи ДАІ Олександр Зубенко.

Тих, кому дуже треба їхати в далеку дорогу, попросили залити повний бак пального і взяти з собою ковдри та додатковий теплий одяг.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон