«Перший портфелик» для першокласників Дніпровського району

Нову сторінку життя відкриють першого вересня 10 маленьких мешканців Дніпровського району, хлопчиків та дівчаток, які зростають та виховуються під опікою. На них чекає школа, багато нових вражень, нових друзів, нових обов′язків.


Традиційно, дев′ятий рік поспіль, до Дня знань у виконавчому комітеті Дніпровської районної у м. Херсоні ради відбулася зустріч голови районної ради Анатолія Толокнова з майбутніми першокласниками, до яких доля поставилася суворо на початку життя. 10 майбутніх школяриків разом із своїми опікунами завітали до кабінету голови районної ради, де на них чекали приємні сюрпризи: святковий стіл із солодощами, багато гостей, привітні і давно знайомі спеціалісти служби у справах дітей.

Святкові привітання майбутні першокласники та їх близькі приймали від господарів - голови районної ради Анатолія Толокнова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Наталії Драчук. Анатолій Петрович побажав завжди залишатись здоровими та слухняними, знаходити час для улюблених справ: футболу, баскетболу, малювання та багато чого цікавого. Привітати дніпровських першачків завітали гості – представники соціально відповідального бізнесу Юрій Марущенко та Вікторія Гавренкова, які побажали малечі гарно вчитися і завжди досягати поставленої мети.

В подарунок від гостей майбутні першокласники отримали яскраві та зручні шкільні ранці з усім необхідним канцелярським приладдям. «Діти завжди заслуговують на краще, і якщо ми, дорослі, можемо зробити для дітей добрі та корисні справи – ми маємо це робити» - зазначив Юрій Марущенко, одягаючи ранці на худенькі плечі малюків.

Дівчата та хлопці з цікавістю та задоволенням роздивлялися , демонстрували нове канцелярське приладдя, розповідали про те, чим планують займатись у школі, читали вірші про школу, майбутнє навчання . Спілкування було теплим та привітним і тепер підприємці Юрій Марущенко, Вікторія Гавренкова, їх молоді колеги, що долучилися до свята, мають маленьких друзів у Дніпровському районі.

Оксана Гузь, виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон