Радикали Херсонщини стали на захист природи

На Херсонщині в Каховському районі радикали стали на захист знищеного природнього нерестовища

В Каховському районі радикали стали на захист знищеного природнього нерестовища – «Василівської балки». Про це на свої сторінці у «Фейсбуці» написав керівник Херсонських радикалів Микола Ставицький.

«В Каховському районі місцеві держиморди бетонними плитами перекрили "Василівську балку", тим самим нанесши страшну екологічну шкоду навколишньому середовищу. Раніше це місце було природнім нерестовищием. Тепер перекривши бетонними блоками балку, повністю знищено нерестовищие, а рибу дозволяють ловити за гроші.


На нашу думку, то це є цинічний злочин проти народу, але дивного нічого в цьому немає. Місцеві "князьки" тіпа Лозинського чомусь вважають що народні багатства мають належати лише їм. Прийдеться пояснювати цим нахабам хто вони такі, і повертати все загарбане ними назад громаді. Вже зараз ми готуємо звернення у відповідні органи щоби встановити осіб, які так зухвало відрізали собі шмат Дніпровських угідь», - написав Ставицький.

Ольга ГОРІНА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон