У жителів Херсона було конфісковано 3-х собак

Рішенням Дніпровського суду м. Херсона за порушення «Правил тримання собак і котів» у господарів було конфісковано 3 собак.

За І півріччя 2015 року у Дніпровському районному суді було розглянуто 3 справи за ст. 154 щодо порушення Правил тримання собак і котів. В Усіх випадках на господарів тварин накладено адміністративний штраф та у двох випадках було конфісковано 3-х собак.

Господар двох бійцівських собак породи стаффордширський тер'єр, не зареєстрував тварин та не забезпечив їх надійне тримання. Собаки вільно пересувались по вулиці та напали і покусали людину, яка проходила повз місця їх утримання.

В інших двох випадках господарі також належним чином не забезпечили надійне тримання тварин, які могли вільно пересуватись та напали на перехожих.

Крім штрафу, власники тварин заплатили не тільки штраф, а й позбулись своїх улюбленців, яких було конфісковано.

Довідка: Власники собак, котів і хижих тварин зобов'язані: щороку реєструвати (перереєстровувати) собак, котів і хижих тварин віком від двох місяців і старше. При первинній реєстрації їх власникам видаються реєстраційні посвідчення і правила тримання, а на собак, крім того, і номерні знаки, який прикріплюється до ошийника. Тримати сторожових собак необхідно на прив'язі і спускати їх лише в закритих дворах, що виключають можливість втечі. Також про наявність собак необхідно застерігати прохожих написом.

Прес-служба Дніпровського районного суду м. Херсона

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон