Неповнолітніх правопорушників познайомили з живописом херсонських художників

З метою формування у неповнолітніх право-слухняної поведінки та організації корисного дозвілля під час літніх канікул, для дітей, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Херсонській області організовуються розважально-просвітницькі заходи.

Так, працівниками Суворовського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції для неповнолітніх підоблікових організовано екскурсію до Херсонської міської виставкової зали, де проходила виставка картин херсонських художників.

Під час екскурсії було дуже цікаво спостерігати за дітьми, які захоплено розглядали місцеві пейзажі та були здивовані, коли впізнавали краєвиди і куточки рідного міста. В буденному житті вони б і не звернули увагу на ту чи іншу вулицю або околицю – але картини талановитих митців заволоділи увагою неповнолітніх.

Особливе захоплення у відвідувачів викликали картини молодої талановитої художниці Ольги Бондаренко, пейзажі якої вирізнялися особливою реалістичністю.

По закінченню екскурсії діти по-новому подивилися на своє місто та відкрили для себе неповторну красу літнього дня південного краю. Дехто навіть замислився про вступ до художньої школи.

Наталя Дмитерко
інспектор Суворовського міжрайонного відділу
кримінально-виконавчої інспекції
управління ДПтС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон