Нардеп Сторожук роботу Центрів безоплатної правової вторинної допомоги оцінив на «задовільно»

Роботі Центрів з надання безоплатної правової вторинної допомоги, відкритих у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, народний депутат від «Народного фронту» і радник міністра юстиції Дмитро Сторожук дав оцінку «задовільно». Про це він сказав журналістам під час візиту на Херсонщину 6 серпня.

Область стала третьою після Одеської та Миколаївської, яку Сторожук відвідав для оцінки роботи Центрів. У Херсоні радник міністра юстиції побував у місцевому Центрі з надання безоплатної правової вторинної допомоги по вул. Рози Люксембург, 7.

«Всі області однаково спрацювали. Навіть за кількістю прийому громадян. Йде наплив людей. Не будемо забувати, що Центри працюють тільки місяць. Чув від людей і скептичні речі, але вони все одно приходять. Оцінка – «задовільно». Є, до чого прагнути», - сказав нардеп.

Нагадаємо, на Херсонщині з 1 липня запрацювали 4 Центри з надання безоплатної правової вторинної допомоги: у Херсоні, Бериславі, Каховці та Голій Пристані.

Прес-служба ХОО ПП "Народний Фронт"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон