Чим живе Нова Каховка?

4 серпня у великій залі міськвиконкому під головуванням міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка відбулася чергова щомісячна апаратна нарада.

Учасники заслухали інформації першого заступника міського голови Леоніда Чурсинова про хід виконання міського бюджету за липень та сім місяців поточного року, начальника міського відділення Пенсійного фонду Людмили Метляєвой про стан сплати пенсій по місту, начальника міського управління держслужби з надзвичайний ситуацій Андрія Кривошеєва про пожежу 2 серпня і проведення протипожежних заходів по місту, начальника міського управління праці та соціального захисту населення Олени Стоянчук про стан роботи з оформлення житлових субсидій, начальника відділу державної ветеринарної служби Світлани Собко про ситуацію з епідемією африканської чуми свиней та секретаря міської ради Олександра Лук'яненка щодо роботи комісії по «декомунізації».

Міський голова висловив слова щирої подяки міським пожежникам, які звечора 2 серпня під час пожежі нежитлового будинку по вулиці Карла Маркса,2 не дали вогню захопити навколишні будинки, працівникам управління праці та соцзахисту, які за оцінками облдержадміністрації є одними з найкращих в області з питань організації роботи з оформлення субсидій населенню по оплаті житлово-комунальних послуг.

При постановці завдань на серпень міський голова особливу увагу звернув на своєчасне, не пізніше 25 серпня, завершення ремонтних робіт у навчальних закладах і підготовку міської інфраструктури (пішоходні доріжки до шкіл, фарбування пішохідних переходів біля навчальних закладів, кронування дерев на шкільних подвір'ях, справність вуличного освітлення тощо) до початку навчального року.

Володимир Коваленко також звернув увагу керівників комунальних підприємств на необхідність пожвавлення роботи з населенням щодо сплати за надані комунальні послуги. Відключення наприкінці липня частини гуртожитків від газопостачання повинно стати першим тривожним сигналом для всіх комунальників, який спонукатиме їх до дій в екстремальних умовах осені та зими, що вже не за горами.

Віктор Васильєв

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон