У Скадовську ростуть здорові діти

Літо – найсприятливіша пора для зміцнення здоров'я дітей. Оздоровча кампанія у яслах-садку №4 комбінованого типу м. Скадовська спрямована на зміцнення фізичного, духовного, психологічного комфорту, позитивного самопочуття, спокою, задоволення дітей.

Розв'язанню цих завдань сприяє поєднання медичних засобів, повноцінного харчування, оптимальної системи педагогічних впливів.

Велику радість і користь малятам дають гнучкий динамічний режим з максимальним перебуванням на свіжому повітрі, використання цілющих природних засобів. Усвідомлення педагогами значення прислів'я «Якщо дитина бігає і грається, їй здоров'я усміхається» реалізується на практиці.

Відчинивши свої двері після проведення косметичного ремонту, ясла садок №4 запропонував дошкільникам Тиждень спорту та здоров'я. Малюки із задоволенням пригадали види спорту, традиційне та нетрадиційне оздоровлення, рухливі ігри.

А протягом Тижня казки відбулися цікаві зустрічі з казковими героями та книжками в яких вони живуть, відбувся конкурс «Фантазуємо – римуємо» з їжачком-журналістом, який не лише вислухав юних поетів, а й нагородив кожного з них солодким сюрпризом. Фінальним акордом став візит Нептуна з русалочками та рибками на музичне дозвілля «Веселе літечко».

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон