Безробітним Херсонщини презентували "теплу професію"

Навчання безробітних громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості, дає можливість забезпечити його достатньо високий рівень професіоналізму, конкурентоспроможність та працевлаштування.

Сьогодні на ринку праці користуються великим попитом не офісні працівники, а фахівці технічних та робочих спеціальностей: оператори котельні, електрики, слюсарі та інші.

Саме професією «оператора котельні» презентували спеціалісти Новокаховського міського центру зайнятості учасникам семінару «Презентація курсів навчання», який відбувся 28 липня поточного року в приміщенні центру зайнятості. На захід були запрошені представники цієї професії,які збираються і далі дарувати тепло людям в лікарнях, дітлахам в дитячих садочках та школярам в школах.

Учасники семінару мали можливість отримати цікаву і корисну інформацію про перспективи професійного навчання, підвищення кваліфікації за професією оператор котельні в Дніпропетровському ЦПТО, Львівському ЦПТО, Рівненському ЦПТО та Одеському ЦПТО.

Основну увагу було приділено Дніпропетровському центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, в якому в серпні поточного року розпочинається формування навчальних груп по підвищенню кваліфікації за професією «оператор котельні».

Крім цього, всі присутні мали змогу переглянути відеофільми про умови навчання в лабораторіях та майстернях Дніпропетровського ЦПТО, які мають сучасне матеріально-технічне обладнання.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон