Картинна галерея Нової Каховки запрошує на літній вернісаж

Новокаховська картинна галерея запрошує жителів та гостей міста відвідати нові експозиції.

"Шлях до мистецтва" – дипломні та кращі роботи випускників 2014/15 навчального року. 16 випускників Галини Ходос і Валентини Гетьман представили кращі творчі традиції міської школи мистецтв у графіці, живопису, кераміці – натюрморти, пейзажі, скульптури. Викладачі також беруть участь у виставці – Галина Ходос представила свої роботи з декоративного розпису та батику, а Сергій Рашевський – дивовижних звіряток в кераміці і в куванні з металу.

Будинок дитячої творчості в яскравому розмаїтті представляє вихованців гуртка образотворчого мистецтва Олени Рашевський у виставці "Кольоровий світ дитинства". Невпинний політ творчої думки вкладений у кожну дитячу роботу, як гуртківцем, так і наставником. Тут і імітація гобелена, і вітражний розпис, і левкас, і навіть панно, в якому використовується звичайний туалетний папір, і навіть макет з пластиліну майбутньої скульптури.

До 92-ї річниці з дня народження Народного художника України, Почесного громадянина міста Нова Каховка, відомого художника-земляка Альбіна Гавдзинського – у великому залі галереї тимчасово оселилися абсолютно нові роботи неперевершеного художника, які зберігалися в фонді галереї. З виставки «Повертаючись в минуле...» багато можна дізнатися про 50-ті минулого століття, подивившись на зовсім крихітні творіння великого майстра пензля, його олівцеві замальовки. Понад сорок розповідають нам історію будівництва нашого міста та Каховської ГЕС.

Виставки працюватимуть до кінця літа! Ласкаво просимо!

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон