Херсонські депутати налагоджують мости спіробітництва

Протягом трьох днів (24-26 липня) депутати Херсонської міської ради перебували у Тернополі, де вивчали досвід своїх колег.

Зустріч відбувалася у рамках програми, організованої Міжнародним республіканським інститутом. Перед тим тернопільські депутати відвідували Херсон. У кожному регіоні є щось варте уваги, аби запровадити у себе, вважає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Херсонці, зокрема, цікавились, як у Тернополі побороли стихійну торгівлю, забрати з центру міста малі архітектурні форми. До цього йшли довго. Стихійну торгівлю з вулиці Шептицького забрали зовсім недавно: на початку липня, але і продавці, і покупці вже встигли оцінити переваги нового комунального ринку. Залишилося налагодити відповідне транспортне сполучення з ним.

Для херсонських депутатів важливо також було дізнатися, як вирішують їхні колеги земельні питання, проблеми житлово-комунального фонду, цікавились роботою з бюджетними документами, юридичним забезпеченням депутатської діяльності, налагодженням партнерських стосунків з містами-побратимами закордоном. Для гостей організували екскурсії визначними місцями Тернополя та області.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон