Скадовськ готовий до розвитку міжнародного туризму

Новий цікавий напрямок розвитку туризму опрацьовують учасники спільного проекту, який є ініціативою Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Херсонської ОДА та викладачів факультету природознавства, здоров'я людини і туризму Херсонського державного університету.

Нова мережа центрів компетенції для розвитку круїзного туризму Чорноморського регіону (Грузія та Україна) — такою є мета розробки сучасного проекту. До роботи долучилися передові фахівці вузів з Німеччини та Грузії та кращі викладачі та студенти Херсонського державного університету.

Вчора, 22 липня делегація прибула вивчати можливості міста-курорту Скадовська. Учасники делегації зустрілися з міським головою Олександром Гавришем, дізналися про історію розвитку Скадовського курорту, його сьогодення.

Делегація відвідала найкращі туристичні готелі Скадовська - "Затишний" та "Аркадія", відвідали родзинку курорту - скадовський дельфінарій "Акварель" і аквапарк відпочинку "Акваторія".

Надалі учасники делегації оглянули острів Джарилгач, вивчали природні багатства та унікальну природу національного парку "Джарилгацький".

Іноземні гості подякували за відкритість у спілкуванні, обговорення не лише досягнень, а й проблем, що вирішуються в Скадовську як місті-курорті державного значення у нинішній непростий час.

Учасники проекту висловили намір працювати і надалі співробітничати з містом Скадовськ по лінії туристичного проекту розвитку круїзного туризму Чорноморського регіону.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон