«Весла надій» у Херсоні

17 – 18 липня 2015 року в м.Херсоні на базі комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» відбудуться Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках.

Також каное «Весла надій», які проводяться у м.Херсоні з 1987 року за ініціативи обласного комітету з фізичної культури і спорту.

17 липня 2015 року відбулась урочиста церемонія відкриття змагань за участі начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Юрія Семченка, президента Херсонської обласної федерації з веслування на байдарках і каное Олександра Черніченка, голови Херсонського обласного відділення Національного олімпійського комітету, срібного призера Олімпійських ігор 1988 року в Сеулі з веслування на байдарках і каное, заслуженого майстра спорту Радянського Союзу Сергія Кірсанова, директора Херсонської школи вищої спортивної майстерності Євгенія Переходова та начальника 8 спортивного клубу управління спорту Міністерства оборони України Сергія Пріня.

В цьому році у змаганнях беруть участь понад 100 спортсменів (15 команд). Херсонська область представлена вихованцями спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з веслувальних видів спорту, спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2, дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» Херсонської міської ради, дитячо-юнацької спортивної школи Цюрупинської районної ради.

Також у змаганнях беруть участь спортсмени Миколаївської (спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1, дитячо-юнацька спортивна школа с.Баштанка), Одеської (вихованці фізкультурно-спортивного клубу «Хімік» м.Южне) та Кіровоградської (команда дитячо-юнацької спортивної школи с.Новоархангельське) областей.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон