Міліція Херсонщини - дітям

Вже вчетверте на території Херсонської області в мальовничому курортному місті Скадовськ відбулась масштабна спортивна подія «Міліція Херсонщини дітям України» для дітей з різних куточків країни.

Спартакіада проводилася за ініціативною начальника УМВС полковника міліції Артура Мєрікова під егідою Міністерства внутрішніх справ України. Цю ініціативу підтримали голова МВС України Олександр Козленко та голова профспілки атестованих працівників міліції УМВС України в Херсонській області Олександр Кузнєцов. Активну участь у підготовці свята приймали начальник Управління кадрового забезпечення Олександр Прокудін, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Тетяна Пшонь та начальник професійної підготовки міліціонерів Микола Кучерявий.

На відкриття турніру привітати дітей прибув перший заступник начальника міліції Херсонщини Юрій Гороховських: «Стало вже доброю традицією проведення спортивних заходів під патронатом міліції Херсонщини. Адже це дає змогу вам проявити себе з найліпших сторін: як найспритніших, найсильніших і найшвидших! А також знайти нових друзів, та показати гарний приклад іншим дітям. Я впевнений, що з кожним разом кількість прихильників спорту буде збільшуватись. А ми будемо цьому активно сприяти». Та побажав дітям перемог, максимум задоволення та позитивних емоцій від змагань.

Перед турніром діти із захопленням розглядали виставку озброєння ОВС та спостерігали за показовими виступами спецпризначинців та кінологів. Змагання проводилась у чотирьох ігрових видах спорту: футболі, піонерболі, перетягуванні канату та естафеті. На майданчиках велась запекла боротьба за перемогу. Та не зважаючи на це, діти отримали багато позитивних емоцій. За підсумками турніру визначили команду переможців. Їм вручили цінні подарунки, кубки, медалі та грамоти. А відомчому дитячому табору «Енергія» подарували фотоапарат та телевізор від профспілки атестованих працівників міліції.


Діти зауважили, що їм дуже приємна увага від правоохоронців і чудова можливість виїжджати на такі корисні заходи, щоб поспілкуватися зі своїми однолітками і представниками керівного складу херсонської міліції.

Сектор зв'язків із громадськістю УМВС
України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон