Державтоінспекцію Херсонщини також можуть «розігнати»

Державній автомобільній інспекції Херсонщині «світить» доля колег з Миколаївщини.

Події тут розвиваються за цілком схожим сценарієм. Активісти правозахисної громадської організації також виклали в Інтернет відеоролик, де патрульні у формі ДАІ збирають гроші з «далекобійників» на блокпості неподалік обласного центру.

Далі миттєво відреагував виконувач обов'язків УМВС Херсонщини, полковник Юрій Гороховський. Своїм наказом він відсторонив від виконання обов'язків все керівництво регіонального управління ДАІ, а також батальйону дорожньо-патрульної служби.

Заступник начальника сектору по зв'язках із громадськістю УМВС, підполковник Ірина Атаманенко повідомила «Голосу України», що за фактами збирання «данини» призначено службове розслідування. До нього підключилися також міліцейська служба внутрішньої безпеки та інспекція з особового складу. Про результати розслідування може бути відомо вже за місяць.

А на цей час обов'язки начальника регіонального ДАІ виконувати начальник чергової частини батальйону дорожньо-патрульної служби, підполковник Володимир Троїцький. Втім, заміна місцевих екіпажів ДПС бійцями «Кобри» чи «Миротворця» поки не планується, додала підполковник Ірина Атаманенко.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон