Злісна непокора прикордонникам та затримані боєприпаси на Чонгарі

Вчора, до контрольного пункту в'їзду/виїзду «Чонгар» прибув легковий автомобіль з двома громадянами України, які прямували до Криму.

Під час проведення поглибленого огляду, пасажир автомобіля, мешканець Дніпропетровська, став чинити злісну непокору, вів себе неадекватно, погрожував та перешкоджав прикордонному наряду виконувати свої обов'язки.

За результатами огляду транспортного засобу в салоні автомобіля виявлено 47 набоїв 5,6 мм, які належать водію транспортного засобу.

У відношенні пасажира автомобіля прикордонниками складено протокол за ст. 185 прим.10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця».

У відношенні водія складено протокол за ст. 191 КУпАП «Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів».

Пасажира, який чинив злісну непокору, передано працівникам МВС, набої вилучено встановленим порядком, водій легковика відмовився перетинати адміністративний кордон у напрямку тимчасово окупованої території.

Помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального
управління з питань взаємодії із засобами масової інформації
Андрій Базан

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон