АМКУ зобов’язало Новокаховський міськвиконком припинити порушення законодавства

За результатами розгляду заяви члена Виконавчого комітету Новокаховської міської ради щодо можливих порушень законодавства про захист економічної конкуренціїпід час затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення побутових відходів на території м. Нова Каховка, виявлено порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях Новокаховського міськвиконкому.

Рішенням адміністративної колегії Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України дії Виконавчого комітету Новокаховської міської ради, який своїм рішенням затвердив конкурсну документацію з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення побутових відходів на території м. Нова Каховка, встановивши не передбачені чинним законодавством кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування шляхом прийняття рішень, які можуть призвести до обмеження конкуренції.

Виконавчий комітет Новокаховської міської ради зобов'язано припинити вказане порушення шляхом внесення відповідних змін до конкурсної документації з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення побутових відходів на території м. Нова Каховка згідно з вимогами чинного законодавства України.

Прес-служба Херсонського обласного територіального відділення АМКУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон