Херсонці зроблять найбільше вогняне шоу в Україні

У рамках проекту першого в Україні Музею живої історії «Олешшя» 17 березня з 14.00 до 18.00 під відкритим небом буде проводитися грандіозне свято Масляної, повідомляє прес-служба ОДА.

З нагоди довгоочікуваного приходу весни Центр живої історії «Олешшя» та естрадно-циркова студія «Jin Roh» запрошують всіх бажаючих на масові гуляння!

Нагадаємо, що минулого року херсонці з цікавістю спостерігали за «побутом» міста живої історії «Олешшя», учасники якого частували усіх збитнем та млинцями на площі перед театром ім.Куліша. У цьому році прихід весни відсвяткують на території еко-парку «Всього Свого».

За словами одного з організаторів Павла Білецького родзинкою свята стане конкурс серед городян на випікання найбільшого млинця.

Естрадно-циркова студія «Jin Roh» буде дивувати гостей вогняним шоу.

«Ми будемо декорувати пагорб, який розташований на території еко-парку. Це буде одна з найбільших вогняних інсталяцій на Україні»- зазначив керівник студії Роман Ващенко.

У програмі знайдуться заняття і розваги для будь-кого: від мала до велика. Вона насичена найяскравішим колоритом часів наших предків:

- Вогняне шоу;

- Стародавні ремесла;

- Ярмарок народних умільців;

- Folk музика;

- Безкоштовне частування, бенкет з млинцями та іншою смакотою;

- Майданчики для діточок і ще багато цікавого.

Усіх гостей очікують на чудовому святі сонця, свіжого повітря і весняного настрою 17 березня в 14.00, еко-парк «Всього Свого», Херсонська область, Голопристанський район, с. Мала Кардашинка, вул. Вишнева, 19.

На свято можна буде дістатися Експрес-маршрутом Херсон-свято-Херсон.

Довідка: Перший в Україні Музей Живої Історії «Олешшя» розташовується на території еко-парку «Всього Свого» в Херсонській області.

З квітня місяця тут буде проходити безперервне будівництво середньовічного поселення. Музей покаже всю різноманітність і мирне співіснування «степової», «слов'янської» і «скандинавської» культур, які були характерні для півдня України в далекому середньовіччі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон