На Херсонщині проведено конкурс для шанувальників книжок

В селищі Нововоронцовка 11 березня 2013 року у центральній районній бібліотеці в районному Будинку культури був проведений ІІ етап регіонального конкурсу «Найкращий читач 2013» для найвідданіших шанувальників книги, повідомляє прес-служба ОДА.

На конкурсі, який проводився працівниками сільських та шкільних бібліотек району, були присутні керівник апарату районної державної адміністрації Олена Бриж, начальник сектору культури райдержадміністрації Людмила Ліновська, батьки учасників конкурсу та громадськість.

Учасники, учні загальноосвітніх шкіл району 6 та 7 класів, виконували тестові завдання і рекламували свої улюблені книги, прочитані поза шкільною програмою. Усі діти творчо підійшли до домашнього завдання, кожен демонстрував свій талант та захоплення. А таких учасників, як Карпенко Сергій, Біду Аліну і Амеліна Сергія улюблені твори надихнули на створення власних пісень. Вироби із бісеру і паперу, малюнки та вишивки були надані на розсуд журі. Витвори стали чудовим доповненням до розповіді.

Із неабияким креативом до створення комп'ютерних презентацій підійшли Марчук Дарина, Романович Олександра, Федаш Софія, Буклів Людмила, Біда Аліна. Захоплюючи розповіді підготували Нагімова Олена, Шкворець Ольга, Нагорний Олександр, Бурцева Ірина, Чумак Данило, Різак Марія, Туркін Михайло, Лємєшова Карина, Шелковенко Володимир.

Усі учасники гідно подолали випробування. Тож, поки журі підводило підсумки, на них чекав сюрприз: відеофільм «Видатні особистості України», присвячений життєвому та творчому шляху Тараса Шевченка, літературна вікторина-презентація та солодкі призи.

Боротьба за перемогу була запекла, але все ж члени журі мусили обрати кращих. Серед учнів 6-х класів виборола першість Різак Марія (Нововоронцовська ЗОШ № 1), серед семикласників району – Пеп'як Вікторія (Дудчанська школа–дитячий садок).

Закінчився ІІ етап конкурсу, переможців очікує обласне змагання за звання найкращого. Організатори вдячні всім учасникам конкурсу та нагадують, що дружба з книгою не закінчується ніколи, зали бібліотек завжди гостинно приймуть бажаючих і розкриють перед ними свої книжкові багатства.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон