На Херсонщині «Таврійський барвограй» виявляє таланти

На початку березня розпочався традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності навчальних закладів Білозерського району «Таврійський барвограй», повідомляє прес-служба ОДА.

Першими звітували художні колективи Томинобалківської загальноосвітньої школи. Журі вельми порадували виставка з декоративно–прикладного мистецтва школярів, фотографії та плакати. А концертна програма пройшла на одному подиху. В репертуарі були пісні, танці, гумор, виступи агітбригад. Особливо сподобався виступ запальної агітбригади «Супер – клас», яка переконливо агітувала всіх присутніх за здоровий спосіб життя. Вчителі не залишились осторонь: щирі виступи педагогів Кондрашової Валентини та Ковбаси Світлани торкнулися душі усіх присутніх.

Потім звітувала Кізомиська школа. Хоч вона і одна з малочисельніших у районі та багата на дитячі таланти. У програмі були представлені театральний та інструментальний жанри, хореографія, вокал і художнє читання. Запам?ятався казковий виступ екологічної агітбригади «Дивосвіт», що закликала усіх берегти світ тварин України.

Велетенська школа зустрічала чудовим театралізованим дійством, яке передувало багатожанровій концертній програмі. Ніжний голос Оксани Чухрай налаштовував на ліричний лад, а щирий гумор Андрія Помазанова, запальні танці хореографічної студії «Кураж», агітбригади «Зірки континентів» та «Живчик» закликали до активної роботи за збереження природи та здоровий спосіб життя.

Дніпровська школа, як завжди, радувала чистими переспівами солістів Ірини Грабар, Юлії Білоус, ансамблю «Праздник» та інших юних вокалістів, а ще справжніми енерджайзерами – агітбригадою «Енергія». Оригінальними були виставки з декоративно–прикладного мистецтва та цифрової фотографії.

Початок огляду був дуже вдалим. До кінця березня свої таланти продемонструють усі 29 загальноосвітні заклади району.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон