До херсонських рятувальників на екскурсію завітали діти

15 травня до 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини Суворовського району м.Херсона на екскурсію завітали учні навчально-виховного 1-го класу загальноосвітньої школи № 48.

Екскурсія виявилась досить насиченою та цікавою для дітей. Адже рятувальники кожного разу у таких зустрічах ставляться до дітей з непідробною увагою і доброзичливістю.

Дорослі чоловіки доступно розказали їм про свою роботу, про те на скільки важливо у повсякденному житті дотримуватись правил безпеки.

Крім усного спілкування, вогнеборці наочно продемонстрували дітям спеціальну пожежну техніку і бойове спорядження.

Діти виявилися дуже допитливими. Вони задавали багато запитань і отримували на них відповіді. Для чого, як, чому? – не вгамовувалися хлопчики і дівчатка. Та суворовським рятувальникам не звикати. На кожній екскурсії вони намагаються бути серйозними і доступними водночас.

Отож, дітлахам зустріч з представниками мужньої професії запам'ятається. Ще й штучним дощиком, під який діти трохи попали під час наочного показу роботи лафетного ствола.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон