Жителі Херсонщини оформляють закордонні паспорти

З початку 2015 року міграційною службою Херсонщини оформлено понад 21 тисячу закордонних паспортів нового зразка.

Відповідно до статистичних відомостей, громадяни переважно оформлюють документи, які не містять безконтактного електронного носія (чіпу), їх кількість майже вдвічі більша, аніж біометричних паспортів.

В зв'язку з великим обсягом замовлень закордонних паспортів та з причини поломки обладнання на підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів», яке є виробником бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон, та здійснює персоналізацію цих бланків, порушено строки видачі громадянам готових документів.

Міграційна служба Херсонщини повідомляє громадянам - замовникам закордонних паспортів щодо повного усунення технічних ускладнень Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів», що забезпечуватиме в повній мірі виконання заяв громадян на оформлення документів.

Керівництво міграційної служби області тримає на постійному контролі питання виготовлення закордонних паспортів, терміни яких порушено та вживає низку заходів для врегулювання проблеми найближчим часом.

Перевірити інформацію щодо наявності закордонного паспорта громадяни можуть за телефоном підрозділу міграційної служби, в якому оформлювався документ.

В разі виникнення додаткових питань та ускладнень звертатися до заступника начальника Управління Іванова Д.В. за телефоном (0552) 35-40-50.

УДМС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон