Херсонська художня школа – європейський вектор

У травневі дні, напередодні святкування Дня Європи ми шануємо спільні цінності, спільну історію та, що найголовніше, спільне майбутнє європейських країн.

А навчально-естетичний комплекс «Художня школа м. Херсона» вже давно відчуває себе представником європейського суспільства, веде роботу, направлену на мирну співпрацю між державами, на зближення культури і мистецтва багатьох європейських країн.

Доказом цього є виставка «Художня школа – європейський вектор», яка відкрилася 11 травня у ККЗ «Ювілейний» і стала першою з низки заходів, що пройдуть у м.Херсоні з нагоди Дня Європи.

До експозиції увійшли роботи переможців та лауреатів двох міжнародних конкурсів, започаткованих та проведених комплексом. Це Міжнародний конкурс малюнку «Ілюстрація до народної казки» та Міжнародний Інтернет-конкурс «Марка дружби», в яких вже взяли участь понад 12 тисяч юних художників з 17 країн світу.

На відкритті виставки були оголошені результати ІІІ Міжнародного Інтернет-конкурсу «Марка дружби», який щойно закінчив свою роботу, та були нагороджені 6 переможців та 22 лауреати – учні навчально-естетичного комплексу «Художня школа» м.Херсона. Активна виставкова діяльність навчально-естетичного комплексу «Художня школа» не дає часу на відпочинок.

У День Європи, 16 травня 2015 року об 11.00 у херсонській міській галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт» відбудеться іще одна виставка, присвячена 30-тиріччю галереї. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до святкування ювілею галереї «Синій кіт», яке відбудеться за адресою: м.Херсон, вул.К.Маркса, 18 (вул.Потьомкінська).

Юлія СЛІПІЧ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон