Мер Скадовська подарував дітям свято

Відкриття сезону у скадовському дельфінарії "Акварель" стало справжнім святом для дітей та підлітків міста - курорта.

Мова йде про дітей, сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей з родин військовослужбовців, що брали участь у бойових діях на Сході країни.

Казку про морські пригоди вирішив подарувати їм міський голова Скадовська Олександр Гавриш, як символ початку сезону оздоровлення та відпочинку в місті. Тож, діти потрапили на виставу незвичних артистів, щирих та привітних дельфінів. Оновлена програма з різноманітними трюками та конкурсами зацікавила дітей і дорослих.

Веселий настрій подарували дітям жваві артисти, дуже сподобалась їм дивовижна морська пригода. Діти та їх батьки дякували організаторів, міського голову та керівництво дельфінарію, за можливість побачити чудову виставу, що стала щасливим спогадом.

Олександр Гавриш, крім того, ініціював пропозицію, яку на сесії Скадовської міської ради підтримали депутати, щоб для даної категорії дітей надати можливість безкоштовно оздоровитись дітям влітку у міському таборі. Дошкільнята міста мають також власні пільги на безкоштовне харчування у міських садках.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон