Оголошено прийом публіцистичних творів на здобуття премії Івана Франка

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує з 1 березня до 1 травня 2013 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2013 № 1832 «Про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дна народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в Державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях:

- за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

- за кращий твір у телевізійній сфері;

- за кращий твір у радіомовній сфері;

- за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності розміщено на сайті Держкомтелерадіо України у розділі «Виставки, конкурси, премії, фестивалі», підрозділи «Премії».

Відповідно до п.4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома і більше творами.

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м.Київ, вул.Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою: «На здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності).

Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон