Микола Дмитрук: За майбутнє наших дітей треба вміти нести відповідальність…

Народний депутат України VII скликання Микола Дмитрук продовжує поповнювати скарбничку власних добрих справ для мешканців Великоолександрівського району.

Під час однієї із зустрічей до Миколи Ілліча звернувся директор Давидобродівської загальноосвітньої середньої школи Віктор Васін із проханням посприяти у придбанні музичного центру для потреб освітянського закладу.

«Заради щастя наших дітей ми готові долати багато труднощів. Чужих дітей немає - вони всі наші і треба вміти нести відповідальність за їх майбутнє...усім. Підростаюче покоління повинне мати можливості не лише здобувати освіту, а й розвиватися культурно і духовно, лише тоді нація має шанс на повноцінний розвиток», - вважає Микола Дмитрук.

З тієї розмови пройшло зовсім небагато часу і відтепер в Давидобродівська школа має музичний центр, подарований Миколою Дмитруком.

«Ми дуже сподівалися на позитивну відповідь Миколи Ілліча, хоча сума на придбання музичного центру була потрібна чимала і, як показує практика, не кожен здатний виділити її, нехай і на користь дітям. Діти є діти, незважаючи на те в місті вони живуть чи у селі. Для всебічного розвитку музика їм необхідна не менше, ніж якісна освіта. І добре, що це розуміють, не лише вчителі і батьки. Тому ми щиро вдячні Миколі Іллічу Дмитруку за його розуміння, громадянську позицію та за такий гарний подарунок нашим школярам», - говорить Віктор Борисович Васін.

Оксана КОРІННА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон