Херсонські комуністи проведуть збори щодо референдуму 12 жовтня

Комуністи збираються провести в кількох регіонах збори щодо ініціативи референдуму стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України.

Про це повідомляє прес-служба КПУ.

"До Центральної виборчої комісії надійшли повідомлення про проведення в кількох регіонах України зборів громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України", - сказано в повідомленні.

Комуністи зазначають, що на зборах розглядатимуться питання, доцільності проведення референдуму, точне формулювання питання, що пропонується винести на референдум, утворення персонального складу ініціативної групи та призначення уповноваженого представника.

Збори громадян України відбуватимуться 6, 9 та 12 жовтня.

Згідно з інформацією КПУ, збори пройдуть 12 жовтня 2013 року об 11.00 біля районного будинку культури імені М.Фрунзе у місті Каховці Херсонської області.

Нагадаємо, Мін'юст не визнав легітимність "стадіонних" зборів щодо ініціативи референдуму за вступ до Митного союзу, які 29 вересня проводили КПУ та представники руху "Український вибір".

3 жовтня суд підтвердив законність постанови Центрвиборчкому про відмову в реєстрації ініціативної групи з всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон