Юрій Одарченко: Захист інтересів херсонців – мій пріоритет

Ми зупинили приписки «Херсонгазу». Влітку 2018 року ми зупинили приписки «Херсонгазу». Змусили Уряд визнати ці нарахування незаконними.Не дали газовому монополісту стягнути з херсонців 26 мільйонів гривень.

Забезпечили надання субсидій всім херсонцям, незалежно від наявності штучно створених боргів. Разом з херсонцями виграли десятки судів. Домоглися, щоб звернення до суду з цього питання були безкоштовними.

Знаємо як зробити ціну на газ вдвічі нижчою. Газ українського видобутку піде на потреби населення. Змусимо встановити чесні тарифи! Наші юристи готові звернутися до суду в інтересах тих херсонців, які заплатили штучні борги за газ під тиском монополіста.

Сучасний електротранспорт: зручний для всіх і безкоштовний для пенсіонерів

Ми двічі в суді зупинили підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі в Херсоні. Відмінили тариф п'ять гривень. Десять місяців люди їздили по три гривні. Під час роботи Юрія Одарченка головою Херсонської держадміністрації отримали тролейбуси з міста Києва безкоштовно.

У 2017 і 2018 року під нашим тиском місто придбало по 4 нових тролейбуси у рік. У 2019 році розпочата процедура закупки 50 нових тролейбусів. Місто матиме реальний вплив на ситуацію в транспортній сфері. Зговір перевізників буде не можливим. Електротранспорт в Херсоні буде працювати до 24-ї години.

Знизимо вартість опалення на 40%, встановивши індивідуальні теплові пункти

За ініціативи Юрія Одарченка Херсонська міська рада прийняла зміни до програми розвитку житлово-комунального господарства, визначивши встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) на будинках херсонців як пріоритетне завдання.

Ми ініціювали виділення співфінансування з державного та міського бюджетів на встановлення перших двадцяти ІТП. Як свідчить досвід опалювального сезону 2018-2019 років в середньому мешканці будинків в місті Херсоні, в яких встановлено ІТП, за п'ять місяців зекономили до 40% коштів на оплату опалення.

Відкриємо бювети з безкоштовною якісною питною водою

Завершимо реалізацію програми будівництва бюветів питної води, ініційовану Юрієм Одарченком. Уряд на вимогу Одарченка виділив кошти на облаштування шести бюветів в мікрорайонах Шуменський та Житлоселище поряд з свердловинами з відмінною якістю води.

Дамо можливість херсонцям безкоштовно набирати необхідну кількість якісної води. Спільне фінансування з державного, обласного та міського бюджетів забезпечить мешканців Херсона вільним доступом до високоякісної питної води.

"Захист інтересів херсонців – мій пріоритет!", - Юрій ОДАРЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон