Павло Павліш: Ситуацію з ДТП в Україні можна змінити

«Кожного дня з новин ми чуємо жахливі новини про страшні ДТП. Їх кількість б'є всі можливі рекорди - смертність в Україні від ДТП у 7 разів більша, ніж в Європі.

Все це не лише через недотримання правил дорожнього руху. Люди гинуть також через занедбану дорожню інфраструктуру», - зазначає кандидат в народні депутати по 182 одномандатному виборчому округу від партії «Слуга народа» Павло Павліш.


Команда Павла Павліша планує на державному рівні впровадити шведську програму з підвищення дорожньої безпеки Vision Zero. Базовий принцип програми - нульова терпимість до смертей від аварій на дорогах.

«Жахливу ситуацію з ДТП в Україні можна змінити. Наприклад, будуючи нові дороги за європейськими стандартами. Також програма передбачає підйом пішохідних переходів на кшталт «лежачих поліцейських», створити перехрестя з круговим рухом, запровадивши контроль за водіями - алкозамки тощо», - додає Павло Павліш.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон