Павло Павліш: Люди заслуговують на те, щоб отримувати якісні послуги з перевезення

Проблема №1 для мого рідного Херсона – звичайно, транспорт. Так вважають 42% херсонців, і я з ними цілком погоджуюся.

- Люди заслуговують на те, щоб отримувати якісні послуги з перевезення незалежно від часу доби і того, в якому мікрорайоні міста вони мешкають», - переконаний кандидат по округу №182 від партії «Слуга Народу» Павло Павліш.

У планах Павліша – докласти максимальних зусиль до того, аби комунальний автобусний та тролейбусний транспорт у місті розвивався: зупинки були оснащені інформаційними табло, а автобуси були комфортними та сучасними.

«Зрозуміло, що без інвестицій ми цього не зробимо, тому, у разі,якщо люди мене підтримають, я сприятиму залученню інвестицій в тролейбусний парк міста, а також відкриттю нових маршрутів за допомогою прокладання нових ліній», - наголошує Павло Павліш.

Окремої уваги, за словами політика , заслуговує і робота міського транспорту у вечірній час доби: «Люди платять 8 гривень уже з 20.00, а по факту маршруток уже на лініях немає. Так не має бути. Підвищення тарифу саме з 20.00 є недоцільним, на це варто зважати», - резюмує Павло ПАВЛІШ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон