ЦВК зареєструвала Володимира Сальдо кандидатом в народні депутати України

У вівторок, 2 липня, Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Володимира Сальдо кандидатом на вибори у Верховну раду.

- На виконання рішень Верховного Суду та відповідно до висновків цього суду, які унеможливлюють виконання судового рішення в інший спосіб, ніж прийняття рішення про реєстрацію, ЦВК зареєструвала кандидата в народні депутати України Сальдо В.В., висунутого Політичною партією "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", в ОВО № 182 на позачергових виборах народних депутатів України,- йдеться у повідомлені ЦВК.

Нагадаємо, 24 червня 2019 року Центральна виборча комісія відмовила Володимиру Сальдо в реєстрації в народні депутати на позачергових виборах. Причина відмови - Володимир Сальдо не проживав в Україні останні 5 років поспіль, як того вимагає Закон про вибори.

1 липня 2019 року Верховний суд України своїм рішенням зобов'язав Центральну виборчу комісію зареєструвати Володимира Сальдо кандидатом в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон