«Самопоміч» генерує нове!

Партія "Обєднання "Самопоміч" дійсно відрізняться від усіх політичних сил, вона — не така, як усі. Вона не намагається копіювати чиїсь ідеї, а САМА ГЕНЕРУЄ НОВЕ!

Саме "Самопоміч" формує нову політичну культуру — доброчесністю своїх депутатів, антикорупціійною боротьбою, впровадженням відкритості у своїх виборчих списках, чи не так?

Вона — дійсно ДЗВОНАР , як сказав про неї Олег Березюк на з'їзді. А нещодавно дуже добре про роль "Самопомочі" в українській політиці написала Оксана Сироїд: «...Самопоміч ніколи не йшла у тренді - САМОПОМІЧ ТРЕНДИ ТВОРИТЬ.

Ми були першими новими обличчями не тому, що було модно, а тому, що ці обличчя піднесла природа - хвиля революції гідності. Ми зняли краватки і закотили рукави не для того, щоб сподобатися, а тому, що це нормально і зручно...

...Особливий статус тоді був у тренді так само, як сьогодні з'їзди без краваток. За особливий статус агітували Петро Порошенко і Володимир Гройсман, які сьогодні від нього відхрещуються. Проти нього не виступили, ані Святослав Вакарчук, ані Володимир Зеленський... А ми були проти особливого статусу попри шалений тиск всередині і ззовні, тому що це нормально - захищати свою країну".

Так само нормально вимагати:

- припинення силового тиску на бізнес;

- запровадження податку на виведений капітал;

- зменшення економічної залежності від Росії;

- знищення олігархічних монополій;

- збереження грошей для громад;

- призначення якісного Генпрокурора;

- покарання топ-корупціонерів;

- закон про державну мову.

Зараз це тренд в передвиборчих програмах.

Але ДО ТОГО і ДЛЯ ТОГО, щоб ці вимоги стали трендом - САМОПОМІЧ п'ять років ЩОДНЯ з цими вимогами жила і ПРАЦЮВАЛА»

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон