Садовий про єдиного кандидата від демократичних сил

Кандидат на посаду Президента України Андрій Садовий прокоментував можливість об'єднання із іншими, демократичними учасниками передвиборчих перегонів:

«Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі», - заявив Андрій Садовий.

На його переконання, єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти на виборах Президента.

Відтак, за словами політика, протягом кампанії його штаб уважно відслідковує результати «достовірних соцопитувань та тенденції»: «Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Показники, на які будемо звертати увагу — рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві».

«Журналістські розслідування показують нам лише вершинку корупційного айсбергу. Реальність значно страшніша і змінити її ми ПОВИННІ! #СамеЗараз!», – вважає кандидат у Президенти Андрій САДОВИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон