Садовий подасть законопроект про імпічмент Президента

«Навіщо чекати роками до наступних виборів, якщо Президент не виконує своїх обов'язків?», - розмірковував кандидат в президенти України Андрій Садовий на зустрічі в Полтаві.

Садовий каже, що однією із перших його ініціатив на посаді, після перемоги на виборах, буде внесення в парламент законопроекту про припинення повноважень Президента: «Якщо обрали Президента, а він нічого не робить, то його треба відправляти у відставку. У нас сьогодні немає в законі прописаної норми, щоб це зробити. Навіть коли Януковича відправляли у відставку, робили це абияк».

Крім того, він також наголошує на необхідності першочергово ухвалити нове законодавство про вибори – пропорційна система з відкритими списками, «щоб українці обрали до Верховної Ради людей зовсім іншої якості».

Додамо, у передвиборчій програмі кандидата на посаду Президента України Андрія Садового окремий розділ присвячений відповідальності влади. Крім процедури імпічменту та виборів до парламенту за відкритими списками, політик пропонує ліквідувати обласні та районні державні адміністрації, зменшити кількість депутатів у радах всіх рівнів, а також запровадити голосування за закони більшістю присутніх в залі депутатів, - заявляє Андрій САДОВИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон