Брудні технології в дії

Про це заявляє політолог Валерій Литвин (ГО "Думка народу"): як і слід було очікувати, у Тимошенко з'явився «клон», правда чоловічої статі.

До закінчення висування кандидатів часу все менше, а сюрпризів все більше. Політологи говорили про те, що у цій «гонці на виживання» слід очікувати двійників – перший прийшов.

У суботу, 2 лютого, ЦВК зареєструвало документи ще одного самовисуванця,
він став 61 у загальному списку тих, хто має бажання стати Президентом.

Нагадаю, що зареєстрованих претендентів вже 28 (деталі тут), ще трьом ЦВК відмовила у реєстрації з суто формальних причин – не внесли заставу, решта чекає на «вирок» ЦВК. Остаточне рішення про реєстрацію там повинні прийняти до півночі 8 лютого (цієї п'ятниці).

Скоріш за все у бюлетені буде ще одне прізвище ТИМОШЕНКО Ю.В., правда це чоловік, звати його Юрій, він нині діючий депутат ВРУ, який був туди обраний як мажоритарник, у одномандатному окрузі № 88 у Коломиї, п'ять років тому, за нього проголосувало 29,32% виборців.

У ВРУ він був весь цей час у складі фракції «Народного фронту», яка буквально днями виключила його з фракції: «17 січня 2019 року фракція «Народного фронту» виключила Юрія Тимошенко зі свого складу «за втрату зв'язку з депутатською фракцією, неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішень депутатської фракції, які стосуються важливих політико-економічних питань», - йдеться у заяві фракції.

Своє бажання стати Президентом пан Тимошенко пояснив так: «Мета, до якої йшов останні 30 років свого життя. Оскільки таких, яким би повірив на всі 100%, я для себе вже не бачу, то вирішив запропонувати українському народу таке ж служіння, яке я надаю громаді свого округу як народний депутат». Одним словом «Месія»...

Експерти однозначно коментують появу пана Тимошенка у ЦВК як – «...клон Юлії Тимошенко, який має виконувати тільки одне завдання – відбирати голоси у одного з лідерів перегонів. Без сумніву це проект провладної політтехнології, і на його появу слід було очікувати.

Через нього Юлія Тимошенко може втратити до 1,5% голосів виборців, які помилково проголосують у першому турі саме за нього. Брудні технології в дії», - констатує факти політолог Валерій Литвин, ГО «Думка народу».

Кажуть, що окремі опоненти шукали людину прізвище й ініціали якої б повністю збігалися з П.О. Порошенко, але потім від ідеї відмовилися, адже ЦВК має сувору настанову «Другого Порошенко у бюлетені бути не може». Подивимося, чи насправді буде так...

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон