Андрій Дмитрієв знає: Чому Садовий?

Голова Херсонської регіональної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Дмитрієв поділився аргументами - чому Президентом України має стати Андрій Садовий:

Вміє керувати й досягати успіху. Міський голова Львова від 2006 року і дотепер. За 12 років місто стало найуспішнішим в Україні, культурною столицею, увійшло до топ-100 найбільш відвідуваних у світі. Результати роботи Садового можна побачити на власні очі.

Знаходить правильні рішення у критичних ситуаціях. Вистояв у «сміттєвій блокаді», яку організувала Адміністрація Президента як помсту за незалежну позицію. Вирішує у Львові екологічну проблему, яку досі не розв'язали ані уряд, ані інші міста: будує сучасний сміттєпереробний завод – один із перших в Україні.

Довів, що інвестиції в Україну можливі. Європейці дають гроші тим, кому довіряють. А Львів – найбільший партнер європейських фінансових інституцій серед усіх міст України. Це десяток мільйонів інвестицій у нові дороги, інфраструктуру, трамвайні шляхи, транспорт, теплові мережі.

Реально дбає про українських військових. У Львові кожен, хто повертається з війни, отримує по 100 тисяч гривень допомоги. Садовий наголошує, що таку підтримку повинні мати від держави всі ветерани.

Не залежить від олігархів. У цьому легко переконатись, простеживши дії «Самопомочі» у парламенті. Жодного голосу на догоду олігархам, які систематично оббріхують Садового на своїх телеканалах.

Вміє добирати команду. Команда Садового відома і відкрита – це Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Олег Березюк та десятки інших чесних професійних людей.

Знає, як зупинити відтік людей з країни. За останні роки в місті створили десятки тисяч нових робочих місць (і для молоді, і для фахівців із досвідом) у нових галузях – ІТ, туризм, машинобудування, будівництво, харчова промисловість. В українців з'явилась альтернатива еміграції.

Залучає талановиту молодь до управління. Унікальний досвід для України. Завдяки Андрію Садовому 10 тисяч студентів мали змогу стажуватися у Львівській міській раді. Найкращих запросив працювати для громади. Такі ж соціальні ліфти для молоді мають бути і в наступного Президента.

За матеріалами "Об'єднання Самопоміч"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон